CHRONISCHE PIJN UITSCHAKELEN

De gebruikte mehode OP2G maakt het mogelijk om oude pijnsignalen die geen functie meer hebben voorgoed uit te schakelen/verwijderen. 
In veel gevallen wordt het chronische pijnsignaal constant afgegeven en zit de  pijnboodschap als het ware 'gevangen' in je lichaam. 
Deze therapie geneest niet!!....
Het zorgt ervoor dat oude pijn, die geen functie meer heeft, wordt uitgeschakeld.
Deze methode wordt uitsluitend toegepast bij mensen met chronische pijn. Personen die vaak te horen hebben gekregen vanuit de zorgverlening: 'je moet er maar mee leren leven' of 'deze pijn is niet te genezen'.

Wat is pijn? 
Pijn is een prikkel die aangeeft dat er iets aan de hand is in je lichaam waarbij je passende actie moet ondernemen. Je hebt nieuwe/acute pijn waarbij je er alles aan doet om het op een zo'n goed mogelijke manier te laten behandelen, je het de tijd geeft om te genezen en na een paar weken is alles weer geheeld en is de pijn weer verdwenen.
Het verschil tussen zogenaamde nieuwe/acute pijn en oude/chronische pijn is, ondanks dat je voor je gevoel er alles aan gedaan hebt om het te laten genezen toch nog steeds de pijn ervaart.
Het is als het ware een brandalarm wat constant afgaat en een pijnsignaal afgeeft wat helemaal geen functie meer heeft omdat de boodschap allang duidelijk is.
Oude pijn kan bovendien gevaarlijk zijn omdat het nieuwe/acute pijn als het ware 'overruled' wat natuurlijk gevaarlijk kan zijn omdat je daardoor niet de gewenste actie kunt ondernemen.

Deze therapie is een onderhandeling tussen het onderbewustzijn en het bewustzijn van de persoon in kwestie.  Al het werk wordt gedaan door de cliĆ«nt zelf met de therapeut als onderhandelaar/begeleider.
Wat we in feite doen is, het Onderbewustzijn vragen of het dat 'oude programma' met de bijbehorende pijn nog eens wil doorlopen en controleren of dit pijnsignaal nog steeds afgegeven moet worden. 
Het onderbewustzijn is ervoor om je helpen en te zorgen dat je de beste kwaliteit van leven hebt. Als het onderbewustzijn inziet dat het met het oude pijnprogramma meer ongemak brengt dan dat het zorgt voor een goede kwaliteit van leven dan zal het moeten veranderen en zal het oude pijnbericht helemaal of nagenoeg helemaal uitschakelen. 


Deze hypnosetherapie is zeer effectief bij chronische pijn : artritis, hielspoor, fibromyalgie, reuma, littekens, oud letsel, gewrichtspijn, chronische rugpijn,...


                                       NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO


image-313986-logo-master-and-trainer_orig-c51ce.jpg